Hřbitov zkušeností

Hřbitov zkušeností

Anotace: love over countrylines,unorové odpoledne,moderní umění.

Špinavý sídliště
šedivá oblaka
jako stín očí Tvých.

Na zámek zamkneme lásku
a klíče pohřbíme
ve vodách zkalených.

Po kráse šlapeme
s usměvem na rtech.
Možná je to umění,
recese,nadhled?

V kaluži hledáš
svou tvář.
Nad hlavou
potrhaná svatozář.

A v duši trhlina,
jak černá díra.
Chybí ti budoucnost,
chybí ti víra.

A na lásku už si
ani v pohádkách nehrajou.

Tak jak bys mohl ty?
Se srdcem v kolenou.
Co padá níž a níž.
Za chvíli spolkne ho
nadzemská tíž.

Tvejch zkušeností.
Autor urcite.me.neznas, 21.02.2010
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: Tomáš Přidal, ilona, Kristine Clary-Aldringen, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí