Zmizela? utekla?

Zmizela? utekla?

Anotace: Bylo tu není tu..

Proč nejsi tam kde já?
Sama tu zbytečně sedím,
okolí vůbec nevnímám,
do rukou tupě si hledím.

Vždyť tady si byla,
řekla bych před chvílí,
tak kam si zmizela?
To sama netuším..

Je tu zase smutno,
kočka tiše vrní.
Vím - je to nutno.
Jsi růže i s trním.

Prázdno-snad mou vlastní vinou,
nechci být sobecká mrcha.
Půjdu si lehnout, do klubka svinout
- lepší něž studená sprcha.
Autor Lady Celebrian, 21.02.2010
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Analisieren
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bude si celou noc zase cucat packy :)

21.02.2010 22:35:00 | Analisieren

no..to pěkně děkuju.

21.02.2010 20:46:00 | Lady Celebrian

Hyde se o tebe postará ..

21.02.2010 20:30:00 | Analisieren

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí