Děvčátko

Děvčátko

Anotace: Má naprosto první a naprosto hrozná báseň. Co už.

Lidé se scházejí, k zábavě zvou Tě.
Neplakej, děvčátko, nekrč se v koutě.
Nejsi přec hloupá, ač nevyrostlas do krásy,
Užívej však života, dokud tak mladá jsi.

Děvčátko, neplakej přec, neroň už slzy,
Nezahazuj život, na to je moc brzy.
Usměj se vesele, vyběhni vstříc světu,
Ukaž jim své kouzlo, jsi přec v plném květu.

Jen vylez z ulity, neboj se, přestaň snít,
Nechej si poradit, poznej, jaké je žít.
Nestraň se lidí, ti mnoho Tě naučí
A svět Tě přijme s otevřenou náručí.

Lidé se scházejí, k zábavě zvou Tě.
Neplakej, děvčátko, nekrč se v koutě.
Směješ se ráda, proč se neusmíváš?
Pročpak se bráníš? Proč se jen ukrýváš?
Autor Ali.K, 21.02.2010
Přečteno 295x
Tipy 11
Poslední tipující: Nussichoco, Divoženka1, JohnyD., Isquieasuus, ilona, Alien.v.v.s., CULIKATÁ, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i mě se líbí má pozitivní náboj :-)

22.04.2010 16:31:00 | Divoženka1

Děkuji moc, nečekala jsem, že se někomu bude líbit.

25.02.2010 19:38:00 | Ali.K

vítej :) Nepřijde mi hrozná :)

25.02.2010 17:11:00 | Alien.v.v.s.

Vítej na Liter.cz!

22.02.2010 17:32:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí