západ slunce

západ slunce

Anotace: tak tahle je starší našel jsem ji dneska a najednou nevěděl ani kam zařadit a viděl na ni tu a tam chybu...

zraněnej den
se odplazil umřít za obzor
možná měl ale jen sílu za první kopec
všude za sebou rozmazal krev,
co neudržel v dlaních
nevoněla vůbec smrtí, ne
a on se tak styděl
stojím na kopci s nožem
a otáčím s ním v dlani
dívám se do tý krve
a nemám co na svou obranu
až si zejtra pro mě přijdou
šibenici postavěj a odsoudí
ani vítr se nehne
pláče možná o kus dál
ve stromech, bůh ví jestli.
nevím, je jen ticho
možná kvůli tomu tichu
možná za něj
zapal svíčku
a jednu za mě
Autor kulishak, 10.12.2005
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

napsáno možná hodně z podvědomí... líbí!!!

21.12.2005 11:01:00 | Cecilka

napsáno neotřepaným stylem..moc se mi líbí!!!

12.12.2005 15:31:00 | šuměnka

Povedená, moc krásná, tajemná a zvláštní...

11.12.2005 18:24:00 | Erybeth

Mrazivá, tajemná, připadá mi jiná než většina tvých :o)

11.12.2005 08:32:00 | michala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí