škudlim láhve, cigáro a dárek se v šuplíku přikutálel

škudlim láhve, cigáro a dárek se v šuplíku přikutálel

Anotace: 22022010

zdá se mi to všechno tak trochu rozmlžené,
dokonce i ty tlačítka klávesnice
který ani vlastně vidět nepotřebuju

schovávám si láhve prázdné
a myslim že je zužitkuju
pak tim všechno zhasne, zase
a kocovinu ranní zopakuju

kurva, dal bych si cigáro
za cigáro dal bych teĎ
vlastně vůbec nic,
ale asi prohledám šuplík
vzpomenu si při tom,
jak lidi občas prohledávaj
okamžiky, který nemaj tu slabost,
ale v tom očekávání všeho
nenajdou nic, zase

nenašel jsem nic
co bych čekal, co bych chtěl
našel jsem však trávu,
na jointa, a málo,
i tak, je to fajn
Autor humus, 22.02.2010
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: pamp_elka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak lidi občas prohledávaj
okamžiky, který nemaj tu slabost,
ale v tom očekávání všeho
nenajdou nic, zase

nenašel jsem nic
co bych čekal, co bych chtěl
našel jsem však trávu

24.02.2010 10:53:00 | pamp_elka

A nacházím opět slovo nepatřičné,
co na úmrlčí pryčně ležet mělo
Řečeno stručně:
Zvrásnilo mi čelo!

22.02.2010 05:50:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí