Věčnost

Věčnost

Anotace: ...

Sbírka: Naděje

chybíš mi věčnost
snad celé roky
tančili jsme spolu životem
pořád znám ty kroky
ten čas se mi moc líbil
a ty moc dobře víš
jak dotýkal ses mého těla
a tlačil jsi mi boky níž
kéž bych znovu ochutnat směla
když u sebe byly naše těla
tiše jsi mi šeptal
"že není kam spěchat"
sundala bych boty
a dala se tvým rukám vstříc
tak jako tenkrát
...
Autor TedelyBear, 22.02.2010
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Květka Š., CULIKATÁ, Kars, rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná věčnost ST

22.02.2010 10:41:00 | xoxoxo

Kéž se tvé vzpomínky oživí

22.02.2010 07:58:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí