Faunoolympiáda

Faunoolympiáda

Anotace: jaké mají zvířátka trable, když chtějí sportovat

Sbírka: Rycko

Vítěz bere vše !!!!!

raci raci nelezou vpřed, jen vzad jim stačí,
ve vodě jsou vážně dobří, na suchu však vedou bobři,
Jeleni start říhaj basem, želva křičí "prohlála jsem",
kolibřík si křídly mává, slimák na něj protest dává,
žirafa vše rozhodcuje a páv se hloupě vykrucuje.
Start závodu už se blíží, gépardovi ruplo v kříži
křeček rázem favoritem - už se vidí nad korytem,
převratu se divák dočká, křečka v mžiku spolkla kočka.
Krocan cítí velkou šanci, už se vidí s výhrou v ranci.
Jenže přišla nová zpráva - výhru sežrala všem kráva
krocan vztekle hudruje, vyzval krávu do boje
krávu svojí býk však chrání a tak nastal klid všem zbraním.
na výhru se mění šance, zebra běží za trestance
na plac s tanky vpadla Dukla, housence tím praskla kukla,
všichní po krk zaboření, marné bylo jejich chtění
Závodníci v blátě leží, časomíra stále běží
Cíl zůstává opuštěný, zavodníků nikde není
A tak skončil závod velký, jdeme zase chytat lelky
Autor Rycko, 22.02.2010
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také bych šla chytat lelky:-).

22.02.2010 09:55:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí