***ženy***

***ženy***

Anotace: *********

Bůh stvořil ženu pro potěchu muže
A dal ji do vínku půvaby růže.
Nebeský šarm a chůzi ladnou,
Pak ještě srdce-co věčně nám vadnou.
*
pro muže žena je jakousi kořistí,
loveckou trofejí s brlohem neřesti.
Jak smyslů zbavení svou kořist nahání
A lásku bolavou od sebe zahání.
*
Kráčíme k oltáři s čistými umysli,
Už pár let po sňatku děláme nesmysli.
Doma jsme pro muže manželkou zlatou,
Jinde zas v pořadí –milenkou patou..
*
Už je to na světě tak nějak dané,
Ženy i milenky muž věčně klame.
Však není to úmyslem a není to hrou,
Každé z nás věnuje náklonnost svou.
*
Kterou víc klame a kterou má rád?
Není v tom pořádek a není v tom řád.
Jsme jenom hračkami v náručí muže,
Pro jeho zahradu kveteme v růže….
Autor kokyno, 22.02.2010
Přečteno 291x
Tipy 15
Poslední tipující: tato22, symphonicsoul, labuť, Psavec, synanceia, rezina, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Růžička rozvitá či právě v poupěti
pramalou šanci má, když mozek do gatí
chlapovi spadne
Jednu pak zalévá a druhá vadne
ST

22.02.2010 13:20:00 | rezina

..růže ta uvadne
on jinou hledá,
s tím už se potom
dělat nic nedá..
ST..)

22.02.2010 11:25:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí