Duše na heslo

Duše na heslo

Anotace: jsem naivní, pořád doufám, pořád každému věřím

Mám duši na heslo
co mi můžeš
vyčíst z pohledu,
bylo mi vepsáno
do slov a gest.
Mám duši na klíček,
který každému
sama vtisknu do dlaně,
ač o něj nestojí
a pak ho těžko nacházím
v prachu zpátečních cest.
Mám duši dokořán,
ani ji nezamykám,
je plná barevných sklíček,
kterými se na svět dívám.
Jen občas,
když barva dojde
a sklíčko se rozbije,
to pak mívám z víček
slznou hráz,
co jen těžko
udrží můj pláč.
Autor Zuzana Nečasová, 22.02.2010
Přečteno 339x
Tipy 17
Poslední tipující: Eru Alonnar, Bíša, hašlerka, Psavec, Divoženka1, labuť, jedam, enigman, malá slečna, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST..znám jednu takovou duši

05.06.2010 20:51:00 | Eru Alonnar

Mám duši dokořán, jen račte vstoupit.

22.02.2010 21:44:00 | Psavec

Máš duši čistou a dlaně dokořán, ale bedlivě si je chraň...

22.02.2010 19:19:00 | labuť

zaheslovaná...

22.02.2010 17:38:00 | enigman

To nejsi vůbec sama:-(.

22.02.2010 15:52:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí