kolotoč

kolotoč

Anotace: 22022010

Všechno se opakuje
rytmus i nálady,
slaví se slávy
a národy,

medaile i smrt,
narození, či vrh,
točí se točí hněv
a všechno
se znova opakuje.

Všechno se opakuje,
bodá a popichuje.
Kolotoč se točí a nezastaví,
točí se kolem
všech těch
skvělejch věcí.
Točí se dokonce i
zaklíněnej cit,
všech skvělejch národů,
ovíjenejch
ostnatym drátem
tý protivný
ctižádosti, bojující
za to co už
vlastně všichni maj
a nikdo si
týhle prachsprostý
skutečnosti
nevšímá.

Proto
se všechno znova opakuje.
Autor humus, 22.02.2010
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: pamp_elka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň se mně líbí.

.. jináč.../možná/
je blbý
když zrozenej lovcem
nemá co stopovat a lovit
protože kuřat a vepřovýho je plnej supermarket
a hněv jej nežene
jen spaluje sám sebe

24.02.2010 09:58:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí