NESPOKOJENCI

NESPOKOJENCI

Anotace: ..Reakce...na odmítavý postoj Doda-Admina... ...k svobodnému vyjádření...básnické licenci ...grafickému dokreslení...či grafické básni. ...Co by tomu asi řekl soudruh Lenin...? ...nebo takový Morgernstern...či Paul Klee.? ...Takže...Tady ... Je...!

Ač jsme se spasili,
Již -- -- -- -- -- -- -- --
-- -- -- -- -- -- -- -- --
-- -- -- -- -- -- -- -- --
-- -- -- -- -- -- -- -- --
-- -- -- -- -- je dosti,
Máme po radosti,
Pokažen požitek
Z nešlechetné pomsty.
Trýznitelé -- -- -- -- -- --
-- -- -- -- -- -- -- -- -- --
-- -- -- -- -- -- -- -- -- --
-- -- -- -- -- -- -- -- -- --
-- -- -- -- Tˇu l p a s o v é.
Autor wsax7, 11.12.2005
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prosím...Nehodnoťte...báseň napsal Paul Klee !
Chci tím vyvolat reakci...polemiku...odezvu...
na tema...DIAKRITIKAMEZERYGRAFIKAPOEZIE...
a tím inspirovat... přesvědčit korektory a
správce serveru
v prospěch...myslím...snad většiny autorů...
...viz Diskusní forum...kritiky...
Díky !

11.12.2005 06:28:00 | wsax7

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí