Smrt

Smrt

Anotace: ---jedna ze starších, vytvořená asi před rokem---

Smrt,
To je necítit lásku, chlad
Smrt,
To je nesmět se radovat
Smrt,
To je neschopnost milovat
Smrt,
To je nemoci jít dál...
Smrt,
To je přístav duší
Smrt,
Ta jen mrtvému sluší
Smrt,
Té se všichni bojí
Smrt,
O tu nikdo nestojí
Smrt přijde hned
a z nenadání,
Smrt,
Jen té se nikdo neubrání...
Autor tmavovlaska93, 22.02.2010
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí