O nás

O nás

Anotace: ...

O tom,že naděje umírá poslední,
o mém přesvědčení s nadějí, že se nepletu.
O tom, že není konec když se rozední,
o kouzle lásky jenž popsána je v Shakespearově sonetu.
O tom, že růžové brýle nosí naivita,
o tom, že není nic nemožné.
O tom, jak krutá dokáže být realita,
o tom, jak oba pojmy jsou mi dnes blízké,totožné.
O tom,že karmický zákon funguje,
o tom,že život neposlal mi tě náhodou.
O člověku,který kvete,když hluboce miluje,
o lásce na první pohled,která pojí mě s přírodou.
O tom,že v lásce máme soupeře,
o očích,v kterých pravda odráží se.
O tom,jak jednoduché je sklouznouti k nevěře,
o tom,jak snadné je rozhodnutí,když člověk nebojí se.
O nenapravitelné lásce,proti které bojuji,
o citech,které se nemění.
O dvou lidech,kteří se milují,
o tom,že byli jsme si souzeni.
Autor klarinecka_, 22.02.2010
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí