Princezna

Princezna

Anotace: ...

Princezna ze zámku,
zakletá ve věži.
Líčka jak z červánku,
vlásky jak z pápěří.
Princezna zamčená na sedm západů,
vězení bez dveří,i tak prosí o radu
jak dostat se ven.
Princeznu na zámku,
drží zlá královna,
svázaná pomocí rudého náramku,
touží se vymanit, touží být svobodná.
Princezna bez prince,
zakletá ve věži,
bez víry, naděje , nikdo v ní nevěří.
Princezna zakletá,
v hedvábném závoji,
před světem ukrytá,
na srdci záplaty, které čas nezhojí.
Princezna z pohádky,
s bolestí ve tváři,
nač je mít život se zlatými pozlátky,
když choulí se po nocích ke svému polštáři.
Rozkošná princezna,
kdekdo jí závidí,
navenek líbezná,
tak daleko od lidí.
Princezná z království diet a bolestí,
zvracení strachu, všeljakých neřestí.
Princezna smutná je,
pláče a trápí se,
ve stěnách komnaty,
královny bojí se.
Princezna schoulená,
v klubíčku třese se,
křehká jak panenka,
bolest už nesnese.
Princezna v koncích je,
utíká, vzdává se,
s prokleté věže,nešťastná vrhá se.
Princezna ze zámku,
zakletá ve věži.
Líčka jak z červánků,
vlásky jak pápěří,
tomu, že přežila jen blázen uvěří.
Ona i královna obě jsou pryč.
Autor klarinecka_, 22.02.2010
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, hostmen, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co přesně je txtem myšleno asi nepochopím, ale mám rád pohádky.

13.11.2012 17:50:22 | Robin Marnolli

Je to něco z mého mladí, když jsem balancovala dá se říci na hraně:)

14.11.2012 09:34:41 | klarinecka_

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí