už na to seru

už na to seru

Anotace: už mě to nebaví

seru už na všechno co sem chtěl
už nebudu to co sem měl
a mohl míti ještě víc
a ted už kurva nemám skoro nic
je to tu tak už to nezměním
a proto se zas zpět měním
v člověka co pořád jenom hulí
a v hospodě si s kámošema hlavu zkalí
v člověká co takový problémy nemá
každej večer několik piv si dá
potom je veselej bez stresu
nikdy nepodlehne žádnýmu presu
proto ted řikám nechtě mě bejt
já už chci prostě jenom lejt
a proto zas na všechny budu srát
onavuje mě tuhletu hru hrát
kdy jenom tupě stojím k tomu se směju
dobrou noc krásný sny dívkám přeju
ser už na to budu zas sám sebou
at dívku v zimě ruce zebou
já rukavice jí nepůjčím
a ze svojích chyb se poučím
že nemám hrát sladaka milýho
ale ani kluka totálně tupýho
že lepší je být sám sebou
a to přesto že nebudu s tebou
nebudu gentleman nebudu romantik
prober se holka byl to jen trik
já sem jen ten co chce šukat
holka ode mě víc nenmůže čekat
Autor ostuda lidstva, 22.02.2010
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda.Pro tebe.Slečnám nejde čistě jen o sex.Většinou.Když jí ty rukavice půjčíš...

21.06.2010 23:47:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí