uniky

uniky

Anotace: asad

právě sem se pomiloval
s blahodárnou rostlinou
s tou se kterou mi všechny
problémy lehce odplynou
odplynou a utečou do míst
který nenavštěvuju
a potom já si bez strastí
lehce životem pluju
pluju si s hlavou vztyčenou
a mám život slastný
že tohle rád dělám
tak to mi je jasný
a proto s tím nejspíš
nikdy nepřestanu
možná že v tomhle stavu
navštívím Havanu
tam mě nikdo snad nebude
vůbec znát
a nebo se mnou různý
pochybný hry hrát
třeba najdu i tu správnu
doufám že ne jedinou cestu
možná že upadnu možná že klesnu
možná se ztratím někde ve stu
a nebo snu či něčem podobném
kde mám svůj klidek
proto tak rád hulím
a denně piju několik pivek
Autor ostuda lidstva, 22.02.2010
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Iv
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neunikej moc dlouho,aby to nebylo napořád.

21.06.2010 23:41:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí