Pohádka

Pohádka

Anotace: ...

Otevřel si večer knížku,
na stránce se záložkou,
čekals na mne.

Já pomalu šla,
vychutnávala si chvíli,
předpohádkovou.

Četl si o bájných rytířích,
princeznách a dracích.
Co v souboji vždy prohráli.
O šťastných koncích,
kdy princezny se provdaly.
Já zavřela jsem víčka,
připravená na spánek,
ty dals mi pusu na obě líčka,
pustil dovnitř teplý vánek.
A pohádka se zavřela,
na stránce se záložkou,
když dals mi polštář do týla
a zhasl světla rukou.
Druhou pohladils mě po tváři,
já byla dětsky šťastná.
Teď já čtu dětem o snáři,
co psala jsem si s tebou, malá.
Autor Němá, 22.02.2010
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Duhová, CULIKATÁ, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí