Noční nálada

Noční nálada

Anotace: Když v noci nemůže člověk spát...

Mám nad hlavou popelavé nebe
a ptáci dávno nechtějí pro nikoho zpívat ,
nicotné pinkání kapek do kaluží
nestojí ani o deštník,
děkuji noci za to, že nemá chuť poslouchat
tlachání o lásce,
děkuji noci, že ještě neodešla…
Do spánku chybí jen jeden bílý korálek,
sklenka s vodou a potom jemné hedvábí,
pod okny záletný kocour který mňouká árie
pro svojí micku a ticho kdy
slyším i trávu růst.
Zase jsou zdi od mého stínu upatlané
a ptáci neznají člověka, který to s nimi
myslí vážně,
vítr se chechtá v ulicích
a nikdo neřekne, odejdi dál.
Zavírám myšlenky do šedé mozkové kůry
a ještě nevím kdy jim půjdu vstříc,
vždyť je to tak milé nemyslet na to,že nemyslím.
Autor jaroslava anna, 23.02.2010
Přečteno 259x
Tipy 15
Poslední tipující: Oťas, Bíša, Kapka, Psavec, labuť, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, WhiteSkull, J's .., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné nastínění noci...
myšlenky se rojí v hlavě
jak jen zbavit se jich hravě
bitva někdy prohrána
odháním až do rána.

23.02.2010 17:54:00 | Kapka

Bezvadná, povedla se moc dobře.

23.02.2010 13:58:00 | Psavec

Skvělá

23.02.2010 09:05:00 | Skalsky Pavel

...bravo ...

23.02.2010 04:51:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí