Noc

Noc

Anotace: o žití a nežití

Noc je černá tma nepropustná vše co je živé je mrtvé měsíc svítí na cestu nám Skywolfům pánům noci. Na nás co rozhodujem o žití a nežití konání dobra či zla. Naše křídla máchaj tmou už letíme za tebou svedem krutou řež ty to stejně nepřežiješ. Naše rány se zacelí šrámy pokryje nový peří či srst ale stesk v srdci zůstane.............................
Autor skywolf, 23.02.2010
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí