Boj

Boj

Anotace: o životě

Už si pro mě přišly
moji vlčí bratři
přišly pro mě všichni
vedou si mě zpátky
zpátky domů
do našeho lesa
kde svoboda je naše
a nic se mi tu nezdá
královna mě vítá
a kolem vlci taky
asi se už rozjede
ta moje velká párty
až to ráno zkončí
budu zase jejich bratr
bratr k bratru připraven se bít
o naší čest
bitvy budou kruté
my však budem taky
vítěztví je naše
tak at už jsme v tom zpátky
Autor skywolf, 23.02.2010
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí