Koloběh

Koloběh

Anotace: Vše se mění!

Papíry se popisují,
vznikají knihy.
Zdi se staví,
vznikají domy.

Lidé se milují,
rodí se děti.

Papíry se zoškliví,
knihy se pálí.
Domy překáží,
buldozer se chválí.

Lidé se milují,
a poté hynou.

Něco se mění,
zaniká.
Vzniká jiné,
snad lepší.

Těžko se žije tomu,
kdo změn se bojí.
Autor Kouma, 23.02.2010
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí