Louka

Louka

Anotace: Dámy a pánové,tohle dílo jsem nepsala já,ale můj velmi nadaný kamarád,čtěte a chvalte.......on určitě za všechny komentáře a tipy bude moc rád :)

Vidíš ji?
Nádherná a celá Tvoje
Slyšíš ji?
Ticho vzduchem pohupuje

Z těžkého spánku se probouzíš
Své tělo ani necítíš
Jsi zmatená a nevíš nic
Nevíš kde jsi, nevíš víc

Tvá kontrola nad tělem je malá
Avšak už zjišťuješ, že nejsi slabá
Otevři oči a koukni kolem
Jaký je teď Tvůj celkový dojem?
Kde asi jsi? A co tu děláš?
Jsi šťastná? Nebo se hněváš?
Říkáš, že Tvůj dojem není žádný?
, že pohled očima byl marný?
Ale nebyl, Ty to víš
Brzy to sama ucítíš

Podívej kolem, krajina plná krás
Ten mrazivý, zvláštní pocit je tu zas
Představ si ji jako zelenou
Tam, kde Tě nohy nezebou

Je tu krásně, já to vím
Proto Ti to trochu přiblížím
Tedy pokusím se přiblížit
Jak se tomu všemu otevřít
Dám Ti teď hádanku, tak poslouchej
Nic okolo nevnímej

Vše na co pomyslíš tu máš
Nikde už nic víc nehledáš
Nehledáš jinde, protože to nejde
Vše o co žádáš se zde sejde
Člověk je tvor, který nemá hranic
Já neměnil bych s nikým ani za nic
A Ty bys taky neměla to chtít
My všichni měli bychom žít
Žít naplno, žít silně
Za naším cílem utíkat pilně
Žít naplno, žít volně!
Odpor těch druhých ponechat v hrobě
Žít naplno, žít volně!
To co chceš Ty, je přece v Tobě

Podívej kolem, krajina plná krás
Ten mrazivý, zvláštní pocit je tu zas
Představ si ji jako zelenou
Tam, kde Tě nohy nezebou
Krajina plná fantazie a nápadů
Kolik teď uvidíš slunečních západů?
Kolik jen chceš, Ty to tu vlastníš
Klidně 3 za hodinu, teď tady spatříš
Že to není možné? Že jen blouzníš?
Ne, neblouzníš, Ty to tu vlastníš
Hluboké lesy a poklad v řece
Co je to?
No Tvoje duše přece
Autor Rootness, 23.02.2010
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, hašlerka, CULIKATÁ, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spíš epická, než lyrická, mi přijde. Taková přemýšlivá.

23.02.2010 22:39:00 | Metcheque

nádherné, lidské bez zbytečných příkras.

23.02.2010 20:26:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí