Lehké chvění

Lehké chvění

Anotace: ...

Nohy pastvin se chvěly jako dívčí tvář

když realita iluzi v ní probudila

ptáci v letu kreslí vzdušné dráhy

aby zas našli cestu domů

vesmírný dech střeží svým žárem slunce

kobylky cválají dlouhou travou

boky jižního orkánu divoce se vlní



milenci nemají kam ulehnout a tak hledají z času čas

smutné ženy hájí svá práva v rubrikách kulturních revue

lidé, co se setkat chtěli, překonali vody a stálost lesů

a svou tělesnost, co je tak často tlačí

přešli mosty z jedné reality do druhé

vstali ze židle a usedli na jiné



štíhlé prsty překryly vlhká ústa

a tím dotykem pravily

že vše je jen jednou

a pak se v minulosti navždy rozplyne.
Autor Martin Kredba, 23.02.2010
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí