čas

čas

Anotace: ***

Smích, pláč třeba jen možná…
zvuk je rozsudkem času.
Zbytek je ozvěna prázdná
smyčka před zlomením vazu.
ťik, ťak

třeba víme všechno, třeba vůbec nic
třeba je to poslední zvolání plic
možná skutečnost, možná jen iluze
možná strach spící v hrůze
ťik, ťak

Třeba je to smích, možná pláč
Jedna lidská přeživší víra
Třeba pouze vzpomínek chomáč
Možná poslední zbylá míra
ťik, ťak

třeba je to genialita, třeba je to šílenství
v klubu nedobrovolného členství
možná je to hlad, možná přesycenost
možná všechno - a už dost!
ťik, ťak
Autor Edmond Kadad, 23.02.2010
Přečteno 225x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ, Viva La Roma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí