Útěky před civilisací

Útěky před civilisací

Anotace: Abyste pochopili význam tohoto výtvoru, museli byste být mnou. Představte si přeplněnou tramvaj a spoustu podnětů ječících přímo do ucha. Sepsáno do mobilu a poté přetvořeno do papírové formy. Tyhle verše jsou mi protisrstné, ale jinak to nešlo.Díky E.B.!

I.
Žiju si svůj život exota,
Odevšad křičí nahota.
Ležím na zemi,
Dusím se frázemi.

II.
Ve znaku lev se dvěma ocasy,
Absurdita přitažená za vlasy
Hořím ze vnitřku
Dodýchám do zítřku?
No, co je, ty vole?
Proč není vidět naše nevole?

III.
Má hlava – doupě neřesti
Čekám až smrtka klíčem zachřestí
Křičme, bořme pohoršujme,
Cvokař se nás ihned ujme

IV
Z papírový krabice
Vykoukne jaderná hlavice
Děti v plynový masce
Nepřilnou k mateřský lásce

V.
Síla dnešního konzumu
Příčí se zdravýmu rozumu
Chybí mi peřina
Tlačí mě každá vteřina
Každá vteřina času,
Když hledám ztracenou krásu

VI.
Instantní polívka,
Instantní city
Zahubí mi v krvi leukocyty

VII.
Rudá záře nad kladnem,
Na hubu zas upadnem
Však dvacet let uteklo jako voda
A rudá bestie kouše zas do národa

VIII.
Třešeň a růže
Zabije nám všecky muže
Kecy..
V kleci..
po
dvou
deci..
Autor Striga, 23.02.2010
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Fenceless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí