Srdcová sedma

Srdcová sedma

Anotace: *** *** *

Sbírka: Srdcová...

Ty můj nejsladší miláčku,
ty můj nejsladší,
ty můj miláčku...

Mé srdce je naprosto,
úplně, moc šíleně,
zamilované totálně,
zblázněné najisto.

Moc, moc, moc,
miluje a miluje,
nemá pomoc,
v řece lásky popluje.

Mé srdce je do tebe zblázněné,
denně chodí zasněné...
Autor L. Šebestián Borský, 24.02.2010
Přečteno 527x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí