Vlci

Vlci

Anotace: před vlky a smrtí neutečeme

Utíká domů jak nejrychleji může,
začíná tušit že jí to nepomůže,
za zády temné vlčí vytí slyší,
vzpomínkami na lásku strach tiší,
opodál mlčky stojící osoba máchla kosou,
srazila k zemi dívku bosou,
přemýšlí co se to okolo ní děje,
smrt jí svou mrazivou náručí hřeje,
chuchvalce mlhy se kolem plíží,
čtyřnozí poslové smrti se blíží,
zvednout na nohy se dívka snaží,
vlčí drápy jí zpět s bolestí k zemi sráží,
všechno krásné jí z mysli ztrácí se,
poslední kapka života do země vytrácí se,
vlky na kousky rozsápanou,
ráno jí nedaleko domu najdou,mrtvou.
Autor Rasson, 11.12.2005
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

však ona trpěla jen chvíli
a vlci vinou v noci vyli
o svém trestu hrůzně snili
proto v lese skryti žili...

20.05.2006 12:40:00 | Ayla

Třeba ta smrt není tak hrozná...

11.12.2005 14:32:00 | aluša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí