Na stupni nula

Na stupni nula

Anotace: "K"

Kde brát sílu, když již není?
Kde brát stále pochopení?
Nervy pevné v nekonečnu,
slib, že nikdy neuteču.

Únava je krutým pánem,
na hrudi mám těžký kámen.
Když se úsměv ze rtů ztrácí,
ignorace druhých kácí ..

moje tělo v kolenou..

Jak mám trámem druhým býti,
odpovědi vždycky míti.
Kde mám víru v druhé brát?
Když stejně stále a pořád..

pravdu oni mají.

A já stojím na stupni nula
Autor Analisieren, 24.02.2010
Přečteno 264x
Tipy 10
Poslední tipující: Markéta G., fuu, zelená víla, Bíša, enigman, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mívám podobné pocity...

02.03.2010 18:29:00 | Markéta G.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí