Život

Život

Anotace: .......

Budu vůbec někdy šťastná?
Chci aby po všem zbyla jen vzpomínka matná!

Já neznám své místo na světě...
Můj život se dá vypovědět v jedné větě.

Vše co do teď jsem prožila...
Se vším špatným jsem se smířila!

To co mi neustále ubližovalo...
Tak strašně moc to bolelo...
Teď se to v jednu velkou díru spojilo!

Naučit se schovat svoje city...
Nechat si proplout mezi prsty svoje životy...

Tohle jediné jsem se naučila!
A zřejmě se z toho nikdy nepoučila...

Doufám že konec bude dávat smysl!
A snad se dozvím co mi tenhle život vlastně přinesl...
Autor večer smutná, 24.02.2010
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí