NADĚJE ZE TMY.....

NADĚJE ZE TMY.....

Anotace: /naděje../

Naděje jsou prázdně rudá
kde jsou křídla dravců
do křídel se bodá
znějí slova konců
naděje jen tiše volá
ale rozezní se slova
co nikde nekončí
co se nikdy neloučí
co vrací se z nás znova....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 24.02.2010
Přečteno 265x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Koza, WAYWARD, Bíša, ilona, Mbonita, Hazentla, labuť, modrá..., Psavec, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí