Rodný strom

Rodný strom

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=o9LA1i3SjZs&feature=related

Vrátit se domů
ke svému stromu
Vstoupit a cítit co sálá z něj
vědět že prosvětlí den

Podrží tě tak jako ty jeho
dej mu srdce svého
Posvátný je a ty to víš
pro tebe a pro to co cítíš

Splynout v jednu bytost
snad nechceš tak moc
Vidět co vidí on
tvá duše tvůj strom

Vrátit se
tak Bože přej nám
duši ti dám
jen ať není už dál sám

Vrátit se a nezoufat
víš že můžeš jen doufat
však jednou až smrt tě odvede
Bůh tvé kroky domů povede

Pak zas uvidíš
jeho duši ucítíš
Doma
tam je tak krásně.
Autor Alien.v.v.s., 24.02.2010
Přečteno 339x
Tipy 14
Poslední tipující: Paulín, Edmond Kadad, Kimiko, Lioness, enigman, hašlerka, Agniezka, Mbonita, CULIKATÁ, klinika, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za vzpomínku na domov dávám
ST.Každý má ten svůj strom.

18.09.2010 21:20:00 | Paulín

jak jsem slíbil... přesto nevím jak jsem inspiroval.

02.04.2010 19:29:00 | Edmond Kadad

je tam krásně..ale ted jsme tady, tak si udělejme i zde ráj na zemi..;o) Sestříííííííííííííí.jupííí

25.02.2010 16:27:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí