Odpuštění

Odpuštění

Anotace: ...

Sbírka: Naděje

Tiše ti šeptám
mezi slzy snění
že bolest není
jenom bolavá
že po každé tmě
přijde další rozednění
že každá zoufalost
jednou přestává...
Tiše se vkládám
mezi tvé snění
něžně se tě přitom dotýkám
třeba tě jednou
ta zkušenost změní
třeba tím skončí tvoje snění
třeba se zvětší tvoje "chtění"
a třeba dojdeš
k odpuštění
...
Autor TedelyBear, 25.02.2010
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Linzerka, Květka Š., Skalsky Pavel, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stejně, jako je umění naslouchat, je i velké umění odpouštět... ale stojí za to!

25.02.2010 08:18:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí