Po stopách

Po stopách

Anotace: ...

Sbírka: Naděje

tiše prohrábnu hluk
pohrabáčem
a zoufalost se smutkem pošlu spát
místo pláče
stávám se teď rváčem
a potichu se teď musím smát
a častovat
tě, těmi nejhoršími slovy
...
snad někdy ti povím
co si myslím
že myšlenky mé, jak na pohřební průvod
v černou se oblečou
ač nemaj pádný důvod
těžce z nich smetu prach
a půjdu po stopách
tvých
ve svých snách
...
Autor TedelyBear, 25.02.2010
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí