R E A L I T A - N E R E A L I T A II.

R E A L I T A - N E R E A L I T A II.

Anotace: vyjádření pocitu...pár slov...okamžiky

***
Chladným kamenem je srdce tvé
kostel boží na okraji skal
zachvacují plameny svatých

***
já svou harfu po strunách hladím
vrhám tvůj kámen do dáli
jako skutečná mrcha se ukazuješ

***
životem svým mrhá
kdo skáče ze skal
aniž by se ptal
kdo bude štkát slzy

***
možná brzy
odzvání dvanáctá půlnoční
a pánové v brnění
se strojí do dámských šatů

***
leč před ženami
jsou v šachu
Autor Tomáš Přidal, 25.02.2010
Přečteno 210x
Tipy 13
Poslední tipující: ilona, CRASH, Psavec, CULIKATÁ, WAYWARD, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Žqáry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí