Eldorado

Eldorado

Anotace: neni

Když kouknu se okolo sebe tak vidím
ať už vím či po čemkoliv pídím,
že dneska to nebude žádná sláva
štěstí je vratké jak už se stává.

Tím vším chtěl bych všem povědět
že nemá cenu jen tak sedět.
Taky že se problém neřeší sám
ruku do ohně za to i dám.

Myšlenek nemám moc, radostí taky
nejradši sbalil bych svý saky paky
šel tam kde pořád slunce svítí
tam kde kvete celý rok kvítí.

Tam kde bych cítil ten krásný cit
kde i ve stínu je sluneční svit.
Mít svět raději a mít ho na háku
jak na poli kvetou houfy vlčích máků..

Hrát si na farmáře, spytovat svědomí
ať ráno, večer až do bezvědomí.
To prostředí aby mne mělo rádo
tak jako já jeho, mé Eldorado...
Autor Ába, 25.02.2010
Přečteno 280x
Tipy 21
Poslední tipující: Bíša, JohnyD., Jeněcovevzduchukrásného, ilona, jedam, CRASH, hašlerka, Psavec, CULIKATÁ, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip!

28.02.2010 15:40:00 | Bíša

moc hezké!

25.02.2010 20:08:00 | hašlerka

Líbí.

25.02.2010 19:52:00 | Psavec

Dobrý!

25.02.2010 18:11:00 | Zasr. romantik

Tak to je pěkný,to se povedlo...

25.02.2010 15:20:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí