Každý den

Každý den

Anotace: pořád někdo trpí...

Každý den někomu bolest teče z očí
a nikdo ji nestírá, nevidí,
ale já ji vidím,
ale neumím setřít.

Každý den někdo shoří jak papír,
odmítám vidět ten oheň,
taky mě to pálí,
každý den.

Každý den se děje všechno
a já už nevím, jestli má bolest nebo cizí,
jakmile dostanu se do tvé kůže,
jsem v pasti.

Každý den v ní,
možná dosud neznámá nemoc,
i když dívám se do větru,
i když nedívám se nikam,
pořád vidím
utrápené lidi.

Každý den ty bezmocné oči,
jak někdo může,
copak oni nevidí
tu Bolest?

Každý den,
já to nechci vidět.
Autor Jiná, 25.02.2010
Přečteno 245x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Bíša, Psavec, WAYWARD, labuť, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jsou i utrápení lidé s jiskrou v očích

25.02.2010 18:18:00 | WAYWARD

Hezky smutně,moc smutně napsaná-proto přišel Culík,aby poslal smíška:-)))).Koukám,že dnes jich rozdám hodně.
Zatím ahoj-zase se dostavím.

25.02.2010 16:16:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí