Jarní tání

Jarní tání

Anotace: ...

Myslím na Tebe
už od svítání,
ten motor srdce
zase přede

do pokoje vtrhlo
jarní tání,
a jako oheň
pod kůží jede

Cítím v posledních hromádkách sněhu
ohromnou chuť dospat všechny nedospánky
kapičky z tajících rampouchů
zakapou, zakapou na spánky

ale nebudu nebudu spát

venku umírá zima tak rychle...

Jako když miss Sáblíková přešlapuje
ten poslední půlkruh zatáčky
před cílem...
A my se držíme za ruce
jako vždycky, když se děje něco velkého

a její nože se zalesknou
tím zlatem jarního slunce...
není to valčík ale,
PRVNÍ,TŘETÍ,PRVNÍ....
Děkujeme....Martino

letošní zima bude pamětnická...

A co ty..... má milá ?
Ty, co mě objímáš láskou
a pravidelnými transfuzemi
mě udržuješ přes zimu

A co ty ..... má milá ?
pojď,
ještě než umejeme okna -
nakreslíme do prachu
bříškama prstů

malá srdíčka.
Autor STIMPRE, 25.02.2010
Přečteno 306x
Tipy 24
Poslední tipující: Montynka, ilona, Čarodějka911, Bíša, hašlerka, Psavec, Michelll, WAYWARD, CULIKATÁ, Žqáry, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... štěstí... když chlap dokáže překonat zažité formule a chytne se hadru;-DDD

25.02.2010 18:14:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí