Jsem

Jsem

Anotace: ...

Jsi směšný, člověče

a já jsem na počátku

Přišla jsem jinak

Já si pamatuju

věci starší než jsi ty



A přece dobře víš, můj malý člověče

(žít bys bez toho nemohl):

Nenávist je silnější než Smrt

a dokud neodpustíš

nezemřeš



Proto jsem tady

jiná, přece člověčí

Odpouštím

a až bude čas, odejdu
Autor Sapfó, 25.02.2010
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí