Co se dneska sluší

Co se dneska sluší

Anotace: Toto dělat s krásnou duší

Klid měl v duši
Furt se smál.
Rudé uši,
Mile hrál.

Divil se sám sobě,
Asi žil i divné době.

Pro ostatní on byl král.
Sám však smíchem uvadal.

Nikdo si toho nemohl všimnout,
Protože on svým smíchem všem žal smíval.
Ostatní se jeho problému snažili vyhnout.
Však on sem tam pocit viny za ně míval.

Jeho smích se ve stáří v pláč proměnil.
Byl stařec duší.
To ho život za jeho smích odměnil.
A To se přeci dneska sluší.
Autor snupicek, 25.02.2010
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí