Buď s Bohem...

Buď s Bohem...

Anotace: ...

Jak končí se den a přichází noc ,
dřív dobře bylo ,
teď z nouze ctnost,
noční můra kolem lampy lítá ,
a z tvého srdce rozlil se smutek po širém světě,
nejedno oko se v slzách zmítá,
a slzy padají na vyprahlou zem ,
na hromadu hlíny ,
na naše viny ,
do hrobu zírají oči mé zastřené do vyhaslé sopky ,
pod stíny z kamene,
pod stíny hrobky
kněz hasí motlitbou ďábelské síly,
pomalu klesás do studené díry,
do kráteru věčnosti,
do smrti a marnosti,
zástupy kamarádů,matka a dobré víly,
všichni tu čekají na poslední chvíli,
odpust mi všechno a já odpouštím tobě ,
tady a teď na tvojem hrobě,
tak končí den a přichází noc ,
dřív dobře bylo teď z nouze ctnost.
Autor wojwy, 25.02.2010
Přečteno 212x
Tipy 2
Poslední tipující: nikoolkaaa, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí