Země, Peklo, Fail

Země, Peklo, Fail

Anotace: ...zbývá 237 znaků

Je tohle země,nebo spíše peklo
Co zapříčinilo to,aby se mé tělo samotou vleklo
Jsem ještě člověk,nebo jen prázdná schránka
Tot shakespearovská otázka
Co je to za život,co žiji,to prožívám
Jsem snad jen prázdná ulita,co kráčí do neznáma
Už vím jaký to je pocit
Když mrtví ulici táhnou
Jen občas někam zahnou
Cesta bez nikoho, a cesta nikam
Před vlastním stínem se špatně utíká
Stejně není ani důvod proč
Neschováš se před ním nikde
Je strašně rychlí a řízený osudem
Je jako deprese co tě ničí
Když vše v cos věřil ti náhle zmizí
Život o ničem, pořád v krizi
V srdci přitom zlato ryzí
Které se na rezavou cetku mění
Ošlehaný pocitama
Má mysl už to spočítala
Už nechci jen tak hledět do neznáma
Pořád jen něco hledat
A stejně nic nenajít
To už je lepší pojít
Než další den bez tebe prožít
Autor JohnyD., 25.02.2010
Přečteno 239x
Tipy 13
Poslední tipující: Anura, annuska, PPetrushka, Cassée Moteur, Slup, jakubisko, TetaKazi, ilona, dream in emptiness, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:( Určitě jí brzo najdeš. :)

06.03.2010 22:48:00 | PPetrushka

moc bolesti =( preju spousty sily prezit to.. deprese jdou soucasti cloveka, bohuzel.. bude lip ;)

26.02.2010 18:22:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí