pro mou lásku

pro mou lásku

Anotace: o ní

lásko má jedinná
ty si tak nevinná
ty si tak příjemná
drsná však i jemná
ty si má samice
mám tě rád velice
vždycky mi všechno dáš
to co ty v sobě máš
když ti tu pusu dám
skvěle se pak já mám
když ty se přituhulíš
hlavu mou tu zhulíš
tak se mám tak super
proto mě už neser
koukej mi holka růst
nechci mít letos půst
Autor ostuda lidstva, 25.02.2010
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__, MarkétkaR.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí