Hej osude

Hej osude

Anotace: Hlavně že žijem, néééé

HEJ, osude !
Tak takhle …!
To fakt nepude.

To je furt doprava
Pak zase doleva.
CHvilku je otrava
A taky obleva

Pak zase sluníčko
Vykoukne maličko
A řekne :

“Moc si nezvykej,
Holčičko!
Hezké dny,
Ty nejsou levný
Co dáš ty mě ..?
Niiiiic ????”

Bác… a týdny
jsi zase v zimě.

No tak osude .
Plíííz!
Mej mě trošku rád.
Chci být tvůj kamarád ˘

Ukaž mi mapu…
Nebo navigaci …
Já trochu tápu…
Udělám ti agitaci…?
(napíšu "recitaci") ˘

Ale I pak
Když semtam
Je mrak
a já tápu tmou..
tak natáhnu prak
a
vystřelím do oblak

a nevím co mě to napadne,
řeknu si : Ať….
Nějak to dopadne.

Hlavně že žijem, neééé?

Hezké jaro všem !
Autor Si.Mon, 26.02.2010
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí