já nevím, ...asi se to nedá ani nazvat

já nevím, ...asi se to nedá ani nazvat

Anotace: nic ....

Uleť můj anděli
Než tě sestřelí
Ulámou ti křídla
pak
Shodí tě z bidla.

Nevlídnost vlídná
Nevinnost chlípná
Ze života chcíplá…
Jsem asi vyplá.

Otrávená jedem
Namazaná medem
Sladce kyselá
Nejraděj bych zmizela.

Odhodit svý tělo
Občas by to chtělo
A jen nahou duši
Nechat samu v buši.

Na co všechny statky…
Na co všechny kecy…
Na co všechny zmatky…
Jen nás drží v kleci.

Fakt už mě to
Fšecko asi se..e
Tak už asi
Pujdu
Rovnou
Do
Pr…le.

Sakra to se nerýmuje.
Autor Si.Mon, 26.02.2010
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí