Poém prázdných myšlenek

Poém prázdných myšlenek

Anotace: And what if? ...

Myšlenky prázdné
svítí jako nevinně bílý papír,
beze skvrn inkoustového pera.
Na začátku dne,
tehdy, kdy začíná nová éra.

Čas už je jen pojem
a jarní skřivani
zpívají Tvůj poém
na závěr konečné
a začínající pravdy.

Pravda nebo lež
pořád na tom záleží?
Jen běž, jen běž
do Zemí, kde sny leží
po boku realit.
Protože tam
se nezpřetrhá žádná nit.

A co když
přijde sem
a z pravdy stane se sen?
A co když
žít neznamená být,
ale nějaký sen mít
a volat ho do světské země?
A co když
nenávist je jen převlečená
milenka lásky,
která nechce zůstat nahá?
Autor Denael, 26.02.2010
Přečteno 247x
Tipy 20
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, ilona, rozkap, WAYWARD, TetaKazi, zelená víla, Vlk v rouše, hašlerka, Labanda, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST kéž sen by se stal

27.02.2010 05:02:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí