Magnifique a Paris

Magnifique a Paris

Anotace: ..v Paříži.

Letmý polibek,
hřejivý úsměv.
Výlet na Montmartre,
klapající podpatky
krásných slečen.
Pouliční prodavači,
vůně marcipánu,
zvuk vrzajících dveří,
otevírající se okna.
Husí kůže na ruce,
když se dotýkáš
železného zábradlí
nad Seinou.
Hopsající děcko
klacíkem popohanějíc
starou obruči.
Hlavní ulice vydlážděná
kočičími hlavami.
První teplé dny,
Paříž ožívá
hudbou flašinetářů.
Na Rue de Jules
se v kočárku vrtí batole.

Letmý polibek,
hřejivý úsměv.
Nesmělý pohled
červenající se dívky
z náruče chlapce.
Hrátky mladých párů
na Sacre Coeur.
Bon Soir, Mademoiselle.
Paříž ožívá...
Autor Úsměv sedmnáctky, 26.02.2010
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: Jožin z Moravy, trhla.marketka, Barpob, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé :)

21.03.2010 22:33:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí