PS.

PS.

Anotace: Nikdy jsem neměla ráda oživování hrobů a kvůli Tobě s tím rozhodně nebudu začínat. Tak se tomu přizpůsob nebo máš smůlu.

Neříkám často
„mám Tě ráda“,
Ale kvůli Tobě
Se i já snažím
Rozsvítit každý zítřek.

Snažím se tišit vítr,
aby Ti nepocuchal vlasy,
když vím, že o to stojíš.

Snažím se mírnit tmu,
když máš strach.

Modlím se, aby roztál sníh,
když toužíš po létě
a sirkou vločky ničím po jedné.

Každý den hledám
Milion a jednu věc,
Kterou bych Ti mohla dát.
Na loukách se dívám
po dokonalých, Tvých, květinách.

A já vím, že už jen jedny
Dveře stačí otevřít
a probudíme se do snu,
který budeme navěky žít.

A měla bys vědět,
že Tě nenechám jen tak odejít.

Jsem dost tvrdohlavá.
A jestli se Ti něco stane,
tak vůbec nebudu milá.
Znáš mě.

PS: I love you
Autor fuu, 26.02.2010
Přečteno 386x
Tipy 23
Poslední tipující: boruvka175, betmen71, piťura, Skywalker, Dota Slunská, enigman, zelená víla, Zefi, hašlerka, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Brzy už budeme stát před těmi dveřmi a zaklepeme na ně, i když možná ani to ne a jen je rozrazíme dokořán, abychom se konečně nadechly čistého vzduchu...

I love You too...
Thank You for Everything
and
...
Come what may...

26.02.2010 19:21:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí