Z minula 8

Z minula 8

Anotace: .bohajeho to je ale tempo.

rozvíráš kousky slaboproudých chvil
utíráš mě s česnekem
-a solí-
krokodýlím pazourkem mi dereš slova v týl

dívám se na živé tepny stromů
a pálí mě oči
-z upřímnosti-

rozdírám staré rány
pláču nad světem

/víš, Bože, ty hleny, kterými je obalen náš svět
-radost pohledět/

roztrhané lístky na nádraží
znásilněná holka, na ulici snění

dávám buď anebo
a nic mezi tím
-za zlato štěstí
zadarmo splín-

zůstala jsem zlomená
v prachu špín
nakopaná do zadku od zločinů svých vin

zůstala jsem zlomená,
a tys nade mnou zlomil hůl
Autor Lucijena, 26.02.2010
Přečteno 232x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, Lenake, drsnosrstej kokršpaněl, ilona, Bíša, CULIKATÁ, Pixie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí