Galderak

Galderak

Anotace: Malý nápad :D

Potok plný zlatá
obtéká hradby
města Galderak,
na který si netroufne
ani samotný to drak

A však našel se zlý to mocný král
který toto město obléhal
lidé z Galderaku to však nenechali je tak tak
a pro to udělali chytrý to tah

však jejich král Azrtiel to byl,
který se to posledních sil bil
pak však tento král padl
a zlý to dobyvatel do města v padl

nebýt odvahy lidu nejsme dodnes v klidu.
Autor Darlock, 26.02.2010
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je Galderak skutečný?

02.05.2010 17:39:00 | BARBYE

Mix volného verše a špatného vázaného?
Kdyby se to všechno hezky rýmovalo byla by to pěkná básnička.

03.04.2010 21:52:00 | Aurelius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí