La Vida

La Vida

Anotace: původně sem chtěla napsat něco trochu jinýho,ale asi mám "asi takovej pocit,jako je bodnutí nože"(D.B.).....

tajemná sekta
my její stoupenci
nikdo se neptá
zda do ní patřit chci
sekta co není jen
televizní spot
a není ani pouhej sen
pohltil nás sám život
co nepustí nás bez boje
a nenechá nás jít
vleže,vsedě,vestoje
musíme se bít
až do chvíle kdy nás
odmění
nebo zlomí vaz
Autor Michelll, 26.02.2010
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí